O grant na podzimní výsadbu stromů si letos zažádalo 64 organizací z řad obcí, škol, spolků a dalších. Odborná komise z došlých žádostí vybrala 13 projektů, které příspěvek získaly. Další sedm výsadeb pak veřejnost vybrala v internetovém hlasování Stromy místo letáků, které jsme uspořádali ve spolupráci se společností MAKRO. Celkově jsme mezi projekty rozdělili téměř 372 tisíc korun.

Seznam podpořených projektů:
  • Obecní sad na Vrchách - (výše grantu) 14 125 Kč; (příjemce) Okrašlovací spolek Podhorák; (kraj) Jihočeský
  • Porosteme spolu - (výše grantu) 10 013 Kč; (příjemce) obec Bečice; (kraj) Jihočeský
  • Obnova původní ovocné aleje Horní Radíkov - Radíkov - (výše grantu) 18 750 Kč; (příjemce) obec Český Rudolec; (kraj) Jihočeský
  • Alej k Velké Moravě - (výše grantu) 20 950 Kč; (příjemce) Regionální centrum Hnutí Brontosaurus Podluží; (kraj) Jihomoravský
  • Osázení Medláneckého potoka - (výše grantu) 30 000 Kč; (příjemce) Statutární město Brno, městská část Medlánky; (kraj) Jihomoravský
  • Rozkvetlá Trojice - (výše grantu) 17 100 Kč; (příjemce) město Rosice; (kraj) Jihomoravský
  • Sedmikrásný den pro stromy - (výše grantu) 12 860 Kč; (příjemce) Sedmikrásek z. s.; (kraj) Jihomoravský
  • Stromořadí kolem cyklostezky z Kravří ve Slezsku - (výše grantu) 13 376 Kč, Sázíme stromy z. ú.; (kraj) Moravskoslezský
  • Junácká alej - (výše grantu) 10 500 Kč; (příjemce) JUNÁK - český skaut, středisko Ladislava Ruska, z. s.; (kraj) Olomoucký
  • Alej do Oupadu - (výše grantu) 26 808 Kč; (příjemce) obec Budiměřice; (kraj) Středočeský
  • Obnova jabloňové aleje - (výše grantu) 12 000 Kč; (příjemce) obec Jabkenice; (kraj) Středočeský