Nadace Partnerství

DIČ: CZ 457 73 521

Michal Veselý

ředitel rozvoje

„Lidé a příroda – mé největší záliby.“

Michal Veselý zakotvil v Nadaci Partnerství v roce 1999. Začínal jako projektový manažer grantových schémat a projektů zaměřených na péči o zeleň, ekologickou výchovu a územní rozvoj. Vedl týmy připravující nové projekty financované jak firemními dárci, tak z fondů EU. Jako ředitel rozvoje se nyní zaměřuje zejména na marketing produktů nadace a mezinárodní vztahy, koordinuje členskou organizaci Environmental Partnership Association a zasazuje se o aktivní působení nadace v Bruselu. Rovněž působí v grantových a hodnotících komisích a angažuje se i v CSR, eventových a komunikačních projektech.

Michal vystudoval ekonomii a environmentální studia na Masarykově univerzitě v Brně, kde nyní externě vyučuje management neziskových organizací a vede diplomové práce. První praktické zkušenosti sbíral na cestách po Španělsku, Novém Zélandu a USA. Absolvoval International Visitors Leadership Program v USA zaměřený na dopady sociálního podnikání. Svou dovolenou věnuje expedicím a realizaci zahraničních projektů - v Jižní Americe, na Madagasakaru i jinde.

michal.vesely@nap.cz | 515 903 120