Zapojte se i vy a podpořte svou kondici, týmového ducha, ale především přispějte k lepší kvalitě místního života. Sestavte 2-5 členný tým snů a registrujte se již dnes. Vyplatí se to udělat co nejdřív, jelikož do konce března je startovné o víc než 20 % levnější, navíc prvních 200 registrovaných dostane ve startovním balíčku kromě trička ještě speciální sportovní sluchátka od firmy TDK.

Soutěžit o hodnotné ceny budete moci v kategoriích pravidelnost, výkonnost, kreativita a cykloopatření. Firmy poskytující nejlepší podmínky zaměstnancům, kteří dojíždějí do práce na kole, se už tradičně utkají o titul cyklozaměstnavatel roku.

V letošním roce vás čeká i velká řádka novinek. Například díky speciální emisní kalkulačce se dozvíte, kolik škodlivých látek ušetříte s každým ujetým kilometrem nebo jaký vliv má změna vašeho dopravního chování na životní prostředí a zdraví. Poprvé se otvírá možnost přispět libovolnou částkou v rámci speciálního programu „Šlapu pro Asistenci“ na asistenční službu konkrétním zdravotně postiženým lidem, ti pak budou moci spolu s asistenty jezdit spokojeně do práce na kolech pomocí svých vozíků.

Registrujte se zde a sledujte dopracenakole.net, ať vám neunikne žádná informace.