Archiv: Kampaň Do práce na kole

Letošním vítězem ankety Cyklobarometr měst je Hradec Králové.

12.7.2016 9:45:40

Více než třináct set cyklistů se zapojilo do historicky prvního ročníku ankety Cyklobarometr měst, kterou jsme zorganizovali společně s našimi partnery. Respondenti odpovídali na třicítku otázek týkajících se infrastruktury, bezpečnosti ale i například vztahu veřejné správy k rozvoji cyklodopravy. Nejlepším výsledkem se pro letošní rok může pochlubit Hradec Králové.

Do práce na kole je u konce. V Brně jezdilo 1300 lidí.

5.6.2015 13:44:13

Kampaň Do práce na kole vyvrcholila slavnostním vyhlášením. V Brně proběhlo vyhlášení a slavnostní předávání cen v naší Otevřené zahradě.

Velká jarní cyklojízda v Brně otevře stadion za Lužánkami

14.4.2015 10:42:53

Stadion za Lužánkami se poprvé otevře veřejnosti! Proběhne tu totiž zakončení Velké jarní cyklojízdy, kterou naše nadace spoluorganizuje.

Startuje registrace do kampaně Do práce na kole

12.3.2015 13:01:48

Již do svého pátého ročníku vstupuje celostátní kampaň Do práce na kole, jejíž brněnskou část organizujeme právě my. Letos se do ní zapojí 25 českých a moravských měst, což je nejvyšší počet v pětileté historii kampaně. Až do konce dubna je možné registrovat se na oficiálních stránkách kampaně.