Nadace Partnerství ve spolupráci se společností Zoner Photo Studio vyhlašuje soutěž o nejlepší fotografii dopravního řešení. Tématem prvního ročníku fotosoutěže je „Když místo ožije“. Podstatou soutěže je zachytit, jak konkrétní dopravní úpravy přispěly ke zkvalitnění života místních občanů a zlepšení obyvatelnosti města nebo obce.

Jak se zúčastnit fotosoutěže?

Přihlašujte se přes registrační formulář. Fotografie musí být zaslány v jpg formátu a v tiskové kvalitě minimálního rozlišení 300 dpi. Do soutěže je možné zaslat maximálně 1 fotografii jedním soutěžícím. Při zasílání vyplňte celý kontakt.

Pravidla fotosoutěže

Soutěž probíhá do 15. 8. 2016 (23:59 hod). Vítězné fotografie hodnotí komise složená ze zástupců partnera soutěže Zoner Photo Studio, profesionálního fotografa, zástupce Nadace Partnerství, zástupce časopisu Moderní obec a experta na zklidňování dopravy.

Co můžete vyhrát?

Výsledky soutěže budou slavnostně oznámeny na konferenci spojené s vyhlášením cen Cesty městy dne 20.9.2016.  Tři nejlepší fotografie budou oceněny multilicencí softwaru na správu a úpravu fotografií Zoner Photo Studio 18 od společnosti Zoner Photo Studio. Jednotlivci mohou získat licenci pro jednu osobu.

Více informací o fotosoutěži naleznete na tomto odkaze.