Letošní rok je mimo jiné Evropským rokem pro rozvoj. I proto jsme aktuální číslo Živých míst věnovali tomu, co vlastně můžeme v našich obcích udělat pro lepší, udržitelnější život.

Udržitelnému rozvoji se naše nadace věnuje ve všech aspektech své činnosti, a tak jsme se během téměř dvaceti pěti let naší existence setkali s řadou skvělých příkladů. Proto jsou tu Živá místa. Aby vám několik z nich představila! K přečtení doporučujeme především inspirativní rozhovor s televizním moderátorem a starostou Říčan v jedné osobě, Vladimírem Kořenem.

Časopis Živá místa si můžete prolistovat on-line nebo si jej stáhnout ve formátu pdf

Proč si přečíst Živá místa?

Protože vás budou inspirovat, motivovat, poradí vám. Ukážou vám místa, která vychází vstříc svým obyvatelům. Prostě místa pro lidi.

Výběr z obsahu

• Adaptace měst na změny klimatu
  • Rozhovor s Vladimírem Kořenem
  • Seminář: Hospodaření s vodou
  • Plán mobility pro firmu
  • Sdílení aut a kol

Představte svůj projekt

Chcete ostatním starostům představit projekt své obce, na který jste hrdí? Máte nápad, jak náš časopis vylepšit, doplnit nebo obohatit? Máte připomínku či výhradu? Chcete se nás na něco zeptat? Kontaktujte nás prostřednictvím FORMULÁŘE NA WEBU nebo nám NAPIŠTE NA E-MAILOVOU ADRESU.