Daniel Pitek je severočeský podnikatel a zemědělec, který hospodaří na šesti stech hektarech pozemků v okolí Milešova, Černčic a Bílky. Vrací krajině původní rozmanitost i zapomenutou strukturu. Zakládá nové tůně a obnovuje mokřady, veřejně se angažuje v místních i celostátních kauzách spojených s ochranou přírody. Je ideálním prototypem úspěšného a zároveň odpovědného podnikatele, kterých by si měly obce vážit a podporovat je v jejich úsilí. Takové je také téma aktuálního vydání Živých míst.

Proč si přečíst Živá místa?

Protože vás budou inspirovat, motivovat, poradí vám. Ukážou vám místa, která vychází vstříc svým obyvatelům. Prostě místa pro lidi.

Výběr z obsahu

• Archa LIKO-Noe
  • Rozhovor s Danielem Pitkem
  • Kontejnery pomáhají
  • Příloha EKOFILM
  • Soutěž Pro vodu
  • Změna dopravního chování jako hra

Představte svůj projekt

Chcete ostatním starostům představit projekt své obce, na který jste hrdí? Máte nápad, jak náš časopis vylepšit, doplnit nebo obohatit? Máte připomínku či výhradu? Chcete se nás na něco zeptat? Kontaktujte nás prostřednictvím FORMULÁŘE NA WEBU nebo nám NAPIŠTE NA E-MAILOVOU ADRESU.