Konec loňského roku byl ve znamení Pařížské klimatické konference. I proto se tedy tentokrát věnujeme tomu, co vlastně dohoda z Paříže znamená, a to nejen pro česká města a obce. Nejen tématu klimatických změn se naše Nadace Partnerství věnuje dlouhodobě a tak jsme se během téměř dvaceti pěti let naší existence setkali s řadou skvělých příkladů i osobností - jednou z nich je i Bedřich Moldan, bývalý ministr životního prostředí a hlavně přední odborník na klimatické změny u nás. Rozhovor s ním najdete v aktuálním čísle Živých míst.

Časopis Živá místa si můžete prolistovat on-line nebo si jej stáhnout ve formátu pdf

Proč si přečíst Živá místa?

Protože vás budou inspirovat, motivovat, poradí vám. Ukážou vám místa, která vychází vstříc svým obyvatelům. Prostě místa pro lidi.

Výběr z obsahu

• Pakt starostů a primátorů
  • Rozhovor s Bedřichem Moldanem
  • Co přinesla Klimatická konference
  • Po uhlíkových stopách českých měst
  • Spotřeba energie on-line – evropský unikát v Brně

Představte svůj projekt

Chcete ostatním starostům představit projekt své obce, na který jste hrdí? Máte nápad, jak náš časopis vylepšit, doplnit nebo obohatit? Máte připomínku či výhradu? Chcete se nás na něco zeptat? Kontaktujte nás prostřednictvím FORMULÁŘE NA WEBU nebo nám NAPIŠTE NA E-MAILOVOU ADRESU.