Archiv: Cena Josefa Vavrouška

Kdo letos získá prestižní Cenu Josefa Vavrouška? Startují nominace.

13.4.2017 14:53:01

Nominujte adepty na držitele letošní Ceny Josefa Vavrouška. Znáte někoho ve svém okolí, kdo pro životní prostředí žije a dýchá? Nominujte ho!

Letošní Cenu Josefa Vavrouška získal uznávaný lesník a zakladatel KRNAPu, profesor Josef Fanta.

4.6.2015 19:00:00

Ve čtvrtek 4. června jsme v Praze slavnostně představili držitele prestižní Ceny Josefa Vavrouška pro rok 2014. Letošním laureátem se stal v konkurenci dalších 20 nominovaných lesník a profesor Josef Fanta, který zásadním způsobem ovlivnil debatu o správné péči o lesy v České republice a udržitelném hospodaření v nich a je neodmyslitelně spojen s osudy Krkonošského národního parku.

Před dvaceti lety zahynul Josef Vavroušek, na jehož počest udělujeme cenu za přínos životnímu prostředí

18.3.2015 10:13:07

Dnes je to přesně 20 let od tragické smrti prvního porevolučního federálního ministra životního prostředí. Jak na něj vzpomínají jeho blízcí a jaký je jeho odkaz?

20 let od smrti pod lavinou. Startuje nominace na Cenu Josefa Vavrouška.

2.2.2015 9:59:58

Právě ode dneška můžete nominovat kandidáty na prestižní Cenu Josefa Vavrouška. Letošní ročník se ponese ve vzpomínkovém duchu. 18. března totiž uplyne 20 let od chvíle, kdy Josef Vavroušek se svou dcerou Petrou tragicky zahynul pří pádu laviny. Nominace je možné podávat do 30. dubna.
  1 2 3