Oslavte lásky čas v příjemném prostředí Otevřené zahrady Nadace Partnerství. V sobotu 17. května proběhne v areálu Otevřené zahrady na Údolní 33 velká jarní Májová slavnost. Těšit se můžete na příjemnou swingovou hudbu v podání Django Jetu (od 13.30), originální hudební uskupení složené z pracovníků Nadace Partnerství a nesoucí název Františkův Nawrath do Říma, mobilní knihovničku, výrobu ekoplacek, ukázku stloukání másla, možnost vyzkoušet si jízdu na elektrokole či práci na popelářském voze. Na interaktivních stanovištích Otevřené zahrady budou probíhat zábavné aktivity a hry pro malé i velké, které připravují týmy Nadace Partnerství. Po celý den bude k dispozici chutné občerstvení.

Od 15.15 proběhne v sále Otevřené zahrady divadelní představení "PoHÁDka", za kterým stojí známý performer Jakub Foll.

V 16.15 vystoupí skupina "Afrika Motto". Tvoří ji bubeníci na djembe, Morris Kazadi Dikenka a Jose Vata, kteří pocházejí z Demokratické republiky Kongo. Oba vystoupí v rámci projektu Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců.

V 17.00 pak zazní jazz, rock i blues v podání nadějného brněnského tria Františkův Nawrath do Říma (kytara a zpěv: František Brückner, klávesy a zpěv: Martin Nawrath, příčná flétna: Marie Římanová), které se ujme hudebního programu až do konce slavnosti.

Partnerem je MČ Brno-střed, Jihomoravský kraj, SAKO, Ekokom, IBM, Literární festival I kráva má svou knihu a Lipka.

Rezervujte si své místo už nyní!
Klubová karta do Otevřené zahrady
Víkend otevřených zahrad