Skrze svůj dar se stáváte součástí skupiny lidí, kteří se zapojují do ochrany životního prostředí a přispívají k rozvoji aktivních komunit lidí, kterým není jedno, v jakém prostředí žijí.

Na co a jak můžete přispět?

Grantové programy Nadace Partnerství

Prostřednictvím našich grantových programů podporujeme environmentální projekty českých neziskovek, obcí, škol - prostě a jednoduše - aktivních lidí. Pomáháme jim zlepšovat životní prostředí a vytvářet tak lepší místo pro život. Od roku 1993 jsme podpořili více jak 3200 projektů v celkové výši přesahující 400 milionů korun.

Jak přispět? Způsob platby si můžete zvolit přímo na platební bráně, dále můžete přispět převodem na účet číslo 994404-0449065015/0800 nebo nám můžete pomoci svým odkazem, tedy v závěti.  Děkujeme vám!

Anketa Strom roku

Celostátní anketu Strom roku pořádáme od roku 2002. Od té doby jsme obdrželi už celkem 1214 návrhů stromů a do finále postoupilo 156 stromů. Do zpoplatněného hlasování se zapojilo téměř 532 tisíc lidí a výtěžek putující na výsadbu a ochranu stromů byl více než 2,1 milionu korun. Anketou Strom roku chceme podpořit aktivní lidi v péči o stromy v jejich okolí. Zároveň chceme veřejnosti představit zajímavé stromy s příběhem, které jsou naším přírodním bohatstvím a zaslouží si pozornost.

Jak přispět? Anketu Strom roku podpoříte buďto v samotném hlasování pomocí DMS nebo prostřednictvím služby Klikni a daruj. Děkujeme vám!

Rozvoj Otevřené zahrady

Vzdělávací a poradenské centrum Otevřená zahrada vzniklo na místech kdysi nádherných měšťanských zahrad, které po druhé světové válce postupně chátraly. Od roku 2006 jim společně s našimi partnery a dobrovolníky vracíme nový život. Vybudovali jsme novou část se vzdělávacími prvky a postupně budujeme i vedlejší tzv. Boromejskou zahradu. Váš dar nám pomůže rozvíjet Otevřenou zahradu o nové prvky, které z místa udělají opravdovou zelenou oázu v centru Brna.

Jak přispět? Rozvoj Otevřené zahrady můžete podpořit prostřednictvím služby Klikni a daruj. Děkujeme vám!

Chcete se dozvědět víc?

Seznamte se s naším kolegou Michalem Veselým, zavolejte mu (515 903 136, 724 944 677) nebo napište e-mail, rád Vám odpoví na všechny dotazy.