Podpořte městskou farmu v Otevřené zahradě!

Pomozte nám vybudovat městskou farmu v centru Brna. Prostřednictvím programu Era pomáhá regionům sbíráme peníze na její rozvoj. Buďte u toho!
Záleží nám na místě, kde žijeme. Věříme tomu, že vrátit Brňanům další hektar zeleně a obnovit pro ně historickou zahradu ve městě má smysl. V naší brněnské Otevřené zahradě vracíme život do další části původní Boromejské zahrady, která na těchto pozemcích fungovala až do druhé světové války. Nadchla nás její historie a chceme jí vrátit její původní funkci. Každé místo s takovým kouzlem si zaslouží péči. A vy nám nyní můžete pomoci!
era-logo.png

Přispějte na vybudování městské farmy v Boromejské zahradě prostřednictvím programu Era pomáhá regionům!

Podívejte se na spot, který pro nás natočila kapela Tranzan

Svůj hluboký smysl má jak větší, tak i menší finanční podpora. Znamená, že vám na rozvoji tohoto krásného místa záleží a chcete jej s námi rozvíjet i pro budoucí generace. Společně můžeme přímo centru Brna vybudovat dokonalé místo k relaxaci, rozjímání, vzdělávání i aktivnímu odpočinku.