Jak na zdravou a živou krajinu

Seminář pro zemědělce

Pošlete zpětnou vazbu

Provedeme vás změnou krajiny

Zemědělci mají klíč k řešení neuspokojivého stavu zemědělské krajiny ať už na vlastních nebo propachtovaných pozemcích.

Obnova historických polních cest, které byly rozorány, tvorba mimoprodukčních ploch, jejichž primárním cílem je zajištění ekologické stability krajiny a kvalitního životního prostředí pro místní občany. Nebo zlepšení hospodaření na orné půdě s využitím stávajících a připravovaných dotačních titulů.

Seminář Jak na zdravou a živou krajinu pro členy ASZ

Komu a v čem pomáháme

Jste zemědělec? Máte zájem o zlepšení stavu zemědělské krajiny ve svém katastru? Nevíte jak začít a kde získat potřebné informace a finance? Jestli jste na všechny 3 otázky odpověděli ANO, máme pro Vás řešení.

Připravili jsme pro Vás 3 hodinový online seminář:

• Zorientujete se v problematice.
  • Na konkrétních řešeních uvidíte, jak můžete nakládat s vlastními nebo propachtovanými pozemky.
  • Seznámíte se s možnostmi financování těchto opatření z dotačních programů, které nevyžadují žádnou finanční spoluúčast.
Seminář je určen pro zemědělce a je zdarma.

Registrace

"Dostali jsme řadu užitečných rad o možnostech jednotlivých opatření v krajině nebo o důležitosti komplexních pozemkových úprav. Martin Smetana mluví skutečně z praxe a hodila se nám i možnost individuální konzultace. Díky tomu víme více i o jednotlivých dotačních programech, které jsme po semináři využili." Iveta a Jan Štechműllerovi, zemědělci, členové ASZ a účastníci semináře
Martin Smetana, Farma Blatnička

Nenecháme vás v tom!

S Martinem Smetanou, expertem na udržitelné hospodaření, poradcem pro vlastníky půdy a vítězem soutěže Adapterra Awards 2019 v kategorii Volná krajina, se budete věnovat konkrétním řešením, která vás budou osobně zajímat.

Dobře z naší zkušenosti víme, že každý region má svá specifika.

Zvažujete výsadbu stromořadí, remízku nebo vytvoření jiného krajinotvorného prvku? Pošlete pár fotek a stručný popis Vašeho záměru na martin.smetana@nap.cz. Vybrané příspěvky probereme v rámci diskuse přímo na semináři.

Po semináři si lze domluvit individuální konzultace.

Registrace

Registrujte se

Napíšeme vám o nových termínech!

Kdo se o projekt stará

Martin Smetana

Expert na udržitelné hospodaření a poradce pro vlastníky půdy

Za podpory