Nadace Partnerství

tel.: (+420) 274 816 727

IČ: 457 73 521
DIČ: CZ 457 73 521

Projekt AGE MANAGEMENT PŘÍLEŽITOST PRO CHYTROU ZMĚNU V ŘÍZENÍ V NADACI PARTNERSTVÍ je spolufinancován Evropskou unií. Cílem projektu je posílit stabilitu, rozvoj a udržitelnost Nadace Partnerství jako zaměstnavatele s vysokou přidanou hodnotou v oblasti špičkové odbornosti i společenské odpovědnosti a posílit kompetence jejích pracovníků prostřednictvím zavedení konceptu age managementu do řízení a personální praxe organizace.

Krásná prostorná kancelář v našem areálu k pronájmu

Sháníte prostor pro svou kancelář v Brně? V našem areálu právě nabízíme prostornou kancelářskou plochu.
Nabízíme pronájem kancelářské plochy o výměře 95 m2 ve 2. NP cihlového domu s výtahem za cenu nájmu 21 420 Kč (bez DPH) za měsíc, zálohy na služby činí 5 950 Kč (vč. DPH) za měsíc. Vstupní halu o výměře 27,1 m2 je možné využít jako recepci nebo společenský uvítací / odpočinkový prostor. Kanceláře jsou rozděleny do tří samostatných klimatizovaných místností.

Nebytové prostory disponují balkonem situovaným do vnitrobloku s výhledem do zahrady, kuchyňkou a sdíleným WC se sprchovým koutem. Možnost pronájmu parkovacího místa.

V areálu jsou dostupné tyto další služby: jednací místnosti, moderní konferenční sál pro 60 lidí, kvalitní restaurace s obědovým menu, praktický lékař, advokáti, apod.

Nájemníkům je umožněn vstup do vzdělávací zahrady a na zelenou střechu sousedního objektu, které přímo navazují na park Špilberk.

Další informace zde