Na recepci do naší pasivní budovy se sídlem na Údolní 33 bychom rádi přijali milou osobu na pozici recepční, která by nám pomohla se zajištěním plynulého chodu recepce, přijímáním návštěv, administrací a správou pošty, vyřizováním a přepojováním telefonátů. Součástí práce je i poskytování informací návštěvníkům Otevřené zahrady, kontrola areálu a doplňkový prodej.

Ideálnímu kandidátovi/ kandidátce by nemělo chybět:
  • ukončené středoškolské vzdělání
  • komunikativnost, otevřenost, ochota poradit, usměvavost
  • základní znalost anglického jazyka
  • uživatelská znalost práce na PC (Excel, Word, PowerPoint, Email, Internet)
  • zájem o dlouhodobou spolupráci

Řidičský průkaz sk. B a předchozí zkušenosti s prací na recepci jsou velkou výhodou.

Kromě skvělého kolektivu a zajímavé práce nabízíme také
  • kancelář v samém centru Brna, přesto přímo v přírodě
  • práci na hlavní pracovní poměr
  • možnost plánování směn (8:00-13:00 nebo 13:00-18:00)
  • 5 týdnů dovolené
  • výhodný mobilní tarif
  • účast na firemních akcích, vzdělávacích kurzech
  • nástupní hrubá mzda: 10 625 Kč

Vhodné i pro čerstvé absolventy, důchodce,  OZP. V případě zájmu zašlete životopis spolu s motivačním emailem na adresu zuzana.vasickova@nap.cz do 20. 3. 2019.

Odesláním Vašeho životopisu zároveň poskytujete souhlas Nadaci Partnerství se sídlem na Údolní 33, IČO 45773521 (dále jen "společnost") se zpracováváním osobních údajů pro účely výběrového řízení (ukládání, úprava, vyhledávání, třídění, likvidace a poskytování třetím osobám, jejichž totožnost je mi společnost povinna sdělit) v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. "O ochraně osobních údajů" ve znění pozdějších předpisů, a to až do odvolání písemnou formou. Potvrzujete, že jste obeznámen/a se svými právy v souvislosti s přístupem k informacím a jejich ochraně podle §12 a §21 zákona č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů.