Pomáhejte

Pomozte nám pomáhat!

Pomáhejte společně s námi. Podpořte naši činnost jednorázovým či pravidelným darem nebo rozvíjejte společně s námi některý z našich konkrétních programů.

Chci se zapojit

Jednoduché cesty, jak se zapojit

Nadace Partnerství pomáhá lidem pečovat o životní prostředí už od roku 1991. Díky nám mohly tisíce komunit a organizací po celé České republice šetrně rozvíjet svá města, obce a pečovat o krajinu.

205 Kč

Údržba herních prvků pro děti

Naší vzdělávací a výukovou Otevřenou zahradou ročně projdou tisíce dětí, pro které máme připraveny originální výukové totemy a přírodní hrací prvky. Váš příspěvek 205 korun nám každý měsíc dovolí vyčistit oblíbený vzdělávací vodní tok.

Další možnosti podpory

Firemní partnerství

Vaše dary proměníme v investici do budoucnosti

Zapojte vaši firmu a zaměstnance do ochrany klimatu v Česku nebo motivujte své klienty ke zodpovědnějšímu chování v přírodě. Staňte se partnerem největší české environmentální nadace!

Společně můžeme:

• Domluvit možnosti sponzorství a partnerství pro naše programy.
  • Nastavit pravidla pro vaše vlastní firemní granty.
  • Pomoci vám uspořádat zaměstnaneckou sbírku.
  • Společně se nechat inspirovat vaší vlastní vizí pro budoucnost České republiky.

Pokud máte zájem o spolupráci za Vaši společnost, prosím kontaktujte Zuzanu Benešovou na zuzana.benesova@nap.cz nebo volejte 777 831 721.

Napište nám!
Bankovní účet

Víte, kam putují vaše dary

Podpořte práci pro lidi a přírodu darem na bankovní účet 994404-0449065015/0800

Jednoduše můžete darovat pomocí bankovní aplikace ve vašem telefonu. Stačí naskenovat QR kód:

Dědictví pro přírodu

Proč jsem zahrnula Nadaci Partnerství do závěti?

Příroda přetrvá i po nás. Pomozte nám ji udržet zdravou i pro další generace!

"Celý život podporuji organizace zasazující se o zlepšování životního prostředí a udržitelný život. Díky své profesi, urbanistice, mi obzvláště jde o udržitelný život ve městech, městských sídlech, dnes tolik kompromitovaných náporem automobilové dopravy, která dominuje městskému veřejnému prostoru.

Nadace Partnerství, kromě řady jiných činností, dělá vše pro to, aby doprava, která je součástí městského prostoru, byla bezpečnější, plynulejší, vyváženější a aby cyklo doprava v něm měla své místo. Proto Nadaci ve své závěti odkazuji část svého jmění."
Eva Čermáková, urbanistka a překladatelka

Zanechte po sobě také stopu, která přetrvá. Pokud zvažujete, že v rámci vašeho odkazu chcete pomoci životnímu prostředí, prosím kontaktujte Zuzanu Benešovou na zuzana.benesova@nap.cz a volejte 777 831 721.

Napište nám!
Dárkové poukazy

Zabalte lásku k přírodě jako dárek

Udělejte radost vašim milovaným a darujte jim originální dárkové certifikáty, kterými podpoříte lidi i přírodu.

Stromy pro budoucnost

Listnáč, který přivede vodu do krajiny nebo třešeň či jabloň, která bude dělat radost lidem i včelám. Vybrat si můžete i dárek v hodnotě zavlažovacího vaku, rýče nebo odborného řezu. Darujte stromek pro budoucnost a podpořte nás v cestě za cílem osázet Českou republiku 10 miliony stromů.

Vyberte si poukaz

Síla přírody s Otevřenou zahradou

Kadeřnická show Střihorukého Edwarda, oblíbené bylinkové dílny nebo včelařské a ovocnářské kurzy. Věnujte svým blízkým zážitek v Otevřené zahradě.

Vyberte si zážitek

Etický kodex

Transparentní a etické financování

Nadace Partnerství přijala následující omezení původu zdrojů jejího financování, aby zdůraznila smysl svého poslání, jímž je podpora ochrany životního prostředí, udržitelného rozvoje a posilování účasti veřejnosti na rozhodování.

Nadace Partnerství je však zároveň odpovědná za získávání zdrojů pro zlepšování životního prostředí a bere na vědomí reálnou provázanost výrobních odvětví a kapitálového trhu, a proto bude každý případ posuzovat individuálně.

Přečtěte si náš etický kodex

Kontaktní osoba

Zuzana Benešová