Oficiální cykloprůvodce LABSKÁ STEZKA

V roce 2018 můžete opět zdarma využít mezinárodního Cykloprůvodce LABSKÁ STEZKA pro českou i německou část stezky. Ten v osvědčeném formátu poskytuje informace o certifikovaných službách a možnostech ubytování pro cyklisty včetně kontaktních údajů (telefon a adresa), kapacity či vzdálenosti od stezky. Víte tak, kam a kudy jedete a kde najít střechu nad hlavou či jiné zázemí. Tištěná verze příručky ve formátu 21 x 25 cm se vejde do každé cyklistické brašny. Navíc zde naleznete orientační mapy jednotlivých úseků stezky, které vám poskytnou informace o tom, v jakém místě se právě nacházíte a dále informace o hlavních atrakcích podél Labské stezky, lodním spojení, přívozech, informačních centrech a řadu dalších. V případě poruchy vašeho kola je zde seznam cykloservisů. Získáte tak vše důležité pro putování po téměř 1.300 km stezky od Severního moře až po pramen Labe. Průvodce je v tištěné verzi k dispozici ve všech TIC a u zařízení s certifikací Cyklisté vítáni podél Labe.

Elektronickou podobu průvodce si můžete stáhnout na webových stránkách Labské stezky:

Rok vydání: 2018
Max odběr: 5 kusů
Publikace je zdarma, odesíláme pouze za cenu balného a poštovného.

Dostupnost: Skladem
Celková cena: 0 Kč