Oficiální cykloprůvodce LABSKÁ STEZKA

Plánujete cyklovýlet či dovolenou na Labské stezce? Pak neváhejte využít oblíbeného mezinárodního Cykloprůvodce LABSKÁ STEZKA 2019 pro českou i německou část stezky. Průvodce v osvědčeném formátu poskytuje informace o certifikovaných službách a možnostech ubytování pro cyklisty včetně kontaktních údajů (telefon a adresa), kapacity či vzdálenosti od stezky. Víte tak, kam a kudy jedete a kde najít střechu nad hlavou či jiné zázemí. Příručky ve formátu 21 x 25 cm se vejde do každé cyklistické brašny. Navíc zde naleznete orientační mapy jednotlivých úseků stezky, které vám poskytnou informace o tom, v jakém místě se právě nacházíte a dále tipy na hlavní atrakce podél Labské stezky, lodním spojení, přívozech, informačních centrech a řadu dalších. V případě poruchy vašeho kola je zde seznam cykloservisů. Získáte tak vše důležité pro putování po téměř 1.300 km stezky od Severního moře až po pramen Labe. Průvodce je k dispozici v české a německé jazykové mutaci, je napěchován aktuálními informacemi a po letech má zbrusu nový design. V tištěné verzi k dispozici ve všech TIC a u zařízení s certifikací Cyklisté vítáni podél Labe.

Elektronickou podobu průvodce si můžete stáhnout na webových stránkách Labské stezky:

Rok vydání: 2019
Max odběr: 5 kusů
Publikace je zdarma, odesíláme pouze za cenu balného a poštovného.

Dostupnost: Skladem
Celková cena: 0 Kč