Šetrnou turistiku představíme na FOR BIKES

Už po šesté jsem součástí největšího sportovního a cyklistického veletrhu v České republice FOR BIKES. Třídenní program zahájíme v pátek 27. 3. v pražských Letňanech.
Milovníci aktivního trávení volného času, cyklističtí odborníci a nadšenci tak budou moci obdivovat expozice více než 200 firem. „Zažíváme opravdu nebývalý zájem o náš veletrh, v polovině ledna máme 30% nárůst oproti loňsku,“ prozradil ředitel obchodního týmu FOR BIKES Pavel Hájek. „Máme naplněné už 4 haly, zbývá opravdu jen několik volných výstavních ploch, z čehož máme samozřejmě radost. Dokládá to správnost naší strategie přivést cyklistiku aktivním uživatelům pod jednu střechu.“

Organizátoři do svých řad přivítají nové vystavovatele, jmenovitě například Kellys Bicycles Czech Republic s.r.o.; 4ever, s.r.o.; Dema Senica, a.s.; Bliss Protection GmBh; Aspire sports, s.r.o. nebo značky Focus, CTM, Kalkhof nebo Felt. Ale toto je jen úzký průřez toho, co od 27. do 29. března návštěvníci uvidí.

Kola si budou moci nejen prohlédnout, ale i vyzkoušet. Připravují se hned dvě testovací dráhy: jedna pro horská kola, druhá půlkilometrová pro elektrokola. A právě ta je svázána s jednou z největších novinek veletrhu: FOR E-BIKES. Jak je z názvu patrné, bude se jednat o “vložený” veletrh představující elektrokola.

Stejně jako vloni se budou udělovat nejlepším exponátům veletrhu ceny Grand Prix ve dvou kategoriích. Tradičně se bude mezi návštěvníky losovat výherce celoodpruženého modelu kola Trek Fuel EX 7 v hodnotě 60 000 Kč, které dodá pražská firma Eurobike.

Souběžně s bicykly budou moci návštěvníci Letňan obdivovat i karavany, obytné vozy a potřeby pro kempování na veletrhu FOR CARAVAN.

27. - 29. 3. 2015 - Praha 9 - PVA EXPO PRAHA Letňany - vstupné: 190 Kč, děti do 12 let zdarma www.forbikes.cz | www.forcaravan.cz

Máte starou verzi Adobe Flash Player. Získejte nejnovětší verzi Flash playeru.