Silná dvojka

Cílem Novy je rozšířit povědomí o klimatických změnách, životním prostředí a udržitelnosti v České republice. Environmentální témata se promítnou do různých pořadů populární stanice, na ekologii se zaměřuje i nová rubrika na portálu TN.cz.

Projekt přinese novinky, které diváka víc propojí s místem, kde žije. Cíl je seznámit lidi s tím, jaký dopad má jejich každodenní chování na životní prostředí slibuje si Miroslav Kundrata z Nadace Partnerství.

Silný tandem největší české ekologické nadace a dlouhodobě nejsledovanějšího komerčního média chce lidem přinášet rady a tipy o životním prostředí, zajímavosti z ochrany přírody a krajiny nebo návody na správnou výsadbu a péči o stromy. Naše Nadace působí jako odborný garant těchto témat.

TV Nova iniciovala projekt Moje země, protože věříme, že diskuze o ekologii je jednou ze zásadních, které by měla naše společnost vést. Věříme, že divákům přineseme zajímavý obsah, který je inspiruje k tomu, aby se případně jakkoliv zapojili, třeba tím, že sami vysadí stromuvádí konzultantka TV Nova Hana de Goeij.