Vyměnit auto za kolo a sednout za řidítka, pro to se každý květen rozhodnou tisíce zaměstnanců po celé republice. Kampaň Do práce na kole se koná samozřejmě i v Brně. Připojte se a jezděte s námi!

Do práce na kole symbolicky uvede Velká jarní superhrdinská cyklojízda. Ve čtvrtek 19. dubna ji pro brněnské cyklisty odstartuje spolek Brno na kole z Moravského náměstí. V průběhu květnové soutěžní kampaně se můžete těšit na Kafe na triko od KofiKofi, Výstavu na triko v Domě umění nebo na Kino Art na triko. Hlavním partnerem brněnské kampaně je Thermo Fisher Scientific a partnerem je firma MoroSystems, s.r.o..

Na slavnostním vyhlášení 5. června předáme hlavní cenu – kolo od Cyklospecialit, kterou získá vylosovaný výherce se stoprocentní dojížďkou v kategorii pravidelnost. Za měsíc v pedálech vás odměníme dalšími cenami – vstupenkami do vily Tugendhat od Muzea města Brna, poukazem na víkendový pobyt v zařízení Cyklisté vítáni, softwarem Zoner Photo Studio a mnoha dalšími. Přidejte se k supercyklistům a jezděte v květnu do práce na kole!

Připojit se může každý, stačí přesvědčit kolegy v práci a sestavit dvou až pětičlenný tým. O ceny se soutěží v kategoriích týmů a jednotlivců, u kterých se hodnotí pravidelnost jízd a překonaná vzdálenost. Také firmy mohou soutěžit, a to o titul Cyklozaměstnavatel roku. Získá ho ta firma, která má nejpříznivější podmínky pro dojíždění na kole. Zpestřením jsou kreativní kategorie, kam posílají účastníci kampaně nápaditě ztvárněné postřehy z cest na kole, například prostřednictvím videí, fotek nebo textů.

Kampaň je inspirovaná úspěchem obdobných kampaní realizovaných v Rakousku, Německu, Velké Británi, Dánsku či Maďarsku.

Ať už jste zaměstnancem nebo vedoucím jakéhokoli podniku (soukromého, veřejného, komerčního nebo neziskového), je to kampaň pro Vás!

Podívejte se na www.dopracenakole.cz

Oficiální spot pro rok 2018