Nadace Partnerství

tel.: (+420) 274 816 727

IČ: 457 73 521
DIČ: CZ 457 73 521

Projekt AGE MANAGEMENT PŘÍLEŽITOST PRO CHYTROU ZMĚNU V ŘÍZENÍ V NADACI PARTNERSTVÍ je spolufinancován Evropskou unií. Cílem projektu je posílit stabilitu, rozvoj a udržitelnost Nadace Partnerství jako zaměstnavatele s vysokou přidanou hodnotou v oblasti špičkové odbornosti i společenské odpovědnosti a posílit kompetence jejích pracovníků prostřednictvím zavedení konceptu age managementu do řízení a personální praxe organizace.

Výročka Nadace Patnerství si potřetí odnáší Cenu fóra dárců

Výroční zpráva Nadace Partnerství opět bodovala na Cenách fóra dárců.
Den dárců sice tradičně připadá na pátek 29. listopadu, slavilo se ale už dnes. Na letošním předávání Cen fóra dárců v rámci Dárocvského summitu odešla Nadace Partnerství s cenou za třetí místo za svou výroční zprávu. Mezi nejlepší výročky se tak vyšvihla už potřetí, a to i přes letošní vysokou konkurenci.

Cenu převzal za Nadaci Partnerství Miroslav Kundrata, letošní džitel ocenění za Osobnost nadačního sektoru. Už vloni bodovala Nadace Parnerství také v kategorii Integrovaná kampaň za svůj úspěšný počin Stromy svobody.

Smyslem ocenění veřejně prospěšných projektů je podpořit a vyzdvihnout důležitou práci nejen neziskových organizací, ale i firem a firemních nadací a fondů v charitativní oblasti a ve veřejně prospěšných oborech.

Prolistujte si naši oceněnou výročku.