Workshop: Adventní věnce

Adventní věnec je neodmyslitelnou součástí vánoční výzdoby. Přijďte letos naposledy do Otevřené zahrady tvořit.

Z vánočního workshopu si odnesete vlastnoručně vyrobený adventní věnec. Pozvali jsme zkušenou květinářku Jaroslavu Fadrnou, která vás provede celým procesem a připraví pro každého základní materiál (věnce, držáky na svíčky, svíčky, chvojí) a nářadí. Na místě si budete moci přikoupit ozdoby dle vlastního výběru a vkusu.  Připravili jsme celou řadu přírodních materiálů, dřevěné přízdoby, plody, lýka, ale i zlaté baňky a jiné vkusné ozdoby. Na dokoupení ozdob počítejte přibližně 100 Kč nad rámec kurzovného.

Pohodovou atmosféru spojenou s koncem roku podtrhneme procházkou potemnělou zahradou a ochutnávkou horkého moštu z venkovních kamen, ve svíčkami osvětlené venkovní učebně.
Zázemí pro výrobu bude v sále pasivního domu.

REGISTRACE ZDE

Datum konání: čtvrtek 28.11. 2019